Hostina : méně je někdy více /
Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo - kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a příjemná společnost, protože méně je někdy více. Známý slovenský šéfkuchař Marcel Ihnačák...
Hlavní autor: | Ihnačák, Marcel, 1978- |
---|---|
Další autoři: | Bárta, Jaroslav, 1948-, Svobodová, Radka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Slovart,
[2022]
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo - kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a příjemná společnost, protože méně je někdy více. Známý slovenský šéfkuchař Marcel Ihnačák vás zve na kulinární hostinu: "Nemusí to znamenat jen velkou slavnost nebo hody. Je to i pokrm připravený pro dva, několik blízkých a přátel. Společná snídaně, oběd nebo večeře mohou být dokonalou hostinou, když si je připravíme z kvalitních surovin a s láskou. Protože dobré jídlo spojuje lidi, upevňuje vztahy a vytváří nová přátelství. Hostina není o množství, ale hlavně o kvalitě, delikátní chuti a kráse na talíři." Působivé fotografie nádherné zahrady a jídel vám pomohou vybrat si něco netradičního na snídani, zajímavou polévku, jídlo bez masa, ale i masová, bramborová a sýrová jídla, ryby, těstoviny a dezerty. Příkladem je cizrnová pomazánka s medvědím česnekem, gazpacho s mušlemi, bramborový salát se šunkou a vejci, bylinkové halušky s krůtím masem a rajčaty, kapr s chřestem a čatní z červené cibule, hovězí špízy se sezamem a s mladou zeleninou či tvarohové lívance s creme fraîche a jahodami. Dobrou chuť! |
---|---|
Popis jednotky: |
Přeloženo ze slovenštiny Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
175 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 26 cm |
ISBN: |
9788027603602 |