Hostina : méně je někdy více /

Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo - kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a příjemná společnost, protože méně je někdy více. Známý slovenský šéfkuchař Marcel Ihnačák...

Celý popis

Hlavní autor: Ihnačák, Marcel, 1978-
Další autoři: Bárta, Jaroslav, 1948-, Svobodová, Radka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Slovart, [2022]
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo - kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a příjemná společnost, protože méně je někdy více. Známý slovenský šéfkuchař Marcel Ihnačák vás zve na kulinární hostinu: "Nemusí to znamenat jen velkou slavnost nebo hody. Je to i pokrm připravený pro dva, několik blízkých a přátel. Společná snídaně, oběd nebo večeře mohou být dokonalou hostinou, když si je připravíme z kvalitních surovin a s láskou. Protože dobré jídlo spojuje lidi, upevňuje vztahy a vytváří nová přátelství. Hostina není o množství, ale hlavně o kvalitě, delikátní chuti a kráse na talíři." Působivé fotografie nádherné zahrady a jídel vám pomohou vybrat si něco netradičního na snídani, zajímavou polévku, jídlo bez masa, ale i masová, bramborová a sýrová jídla, ryby, těstoviny a dezerty. Příkladem je cizrnová pomazánka s medvědím česnekem, gazpacho s mušlemi, bramborový salát se šunkou a vejci, bylinkové halušky s krůtím masem a rajčaty, kapr s chřestem a čatní z červené cibule, hovězí špízy se sezamem a s mladou zeleninou či tvarohové lívance s creme fraîche a jahodami. Dobrou chuť!
Popis jednotky: Přeloženo ze slovenštiny
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis: 175 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 26 cm
ISBN: 9788027603602